Откриха обезпокоителна находка в багаж на варненското летище. Голямо контрабандни части

...
Откриха обезпокоителна находка в багаж на варненското летище. Голямо контрабандни части
Коментари Харесай

Пълен багаж с боеприпаси откриха в иранец на летището във Варна

Откриха притеснителна находка в багаж на варненското летище. 

Голямо контрабандни елементи за муниции са открити в багажа на пасажер на варненското летище. Контрабандната стока е била в чекиран багаж на ирански жител, оповестиха от Агенция " Митници ", представени от.

Чужденецът е пътувал като екскурзиант с под наем полет за Иран на 15 септември. На летище Варна той е минал през „ зелен кулоар “ без да заявена нищо.

След взаимни дейности със работа „ Сигурност “ на летището и чиновници на „ Гранична полиция “, митническите инспектори направили щателна инспекция на чекирания багаж на пасажера. В хода на митническата инспекция са открити в багажа преса за снарядяване на патрони, 98 гилзи за нарезно оръжие и 2600 броя проектили в разнообразни калибри. Те са били укрити на разнообразни места - в кухините на плажни чадъри, в ютия, в железни пръчки и в консервни кутии в чекирания багаж на пасажера.

Задържаните артикули не са под специфичен надзор според Закона за оръжията, боеприпасите и взривните субстанции, само че заради комерсиалното си количество недекларираните елементи за муниции са конфискувани. Предприети са дейности по формиране на административнонаказателно произвеждане по реда на Закона за митниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР